PopUp-koulupäivä

PopUp-koulu on hauska yhteisöllinen oppimistapahtuma, joka toimii myös koulun ja alueen lähiyhteisöllisyyden rakentamisen välineenä. Oppilaiden lisäksi opettamaan voidaan kutsua vanhempia, lähialueen toimijoita tai muita kaupunkilaisia. Toimintamallista on saatu hyviä kokemuksia muun muassa lauantaikoulupäivien järjestämisessä. Siitä voi myös tehdä osan normaalia koulun arkea. Malli soveltuu kaikenikäisille.

slide1_helsinki

Kouluissa on hyödynnetty vertaisoppimisen malleja jo vuosikymmeniä. Toisilta oppimisessa riittää kuitenkin edelleen ammennettavaa. PopUp-koulussa tapahtuva yhteisöllinen oppiminen on innostavaa, hauskaa ja hyödyllistä.

PopUp-koulun malli ja popupkoulu.fi-palvelu on kehitetty yhteistyössä helsinkiläisten opettajien, oppilaiden ja aiheesta kiinnostuneiden kehittäjien kanssa. Helsinkiläisille kouluille palvelun tarjoaa Helsingin kaupungin opetusvirasto.

PopUp-koulupäivän ohjeet ja työkalut löytyvät osoitteesta www.popupkoulu.fi.

Lataa PopUp-koulupäivän juliste.